Mijn naam is Carla Giesbertz. In 1969 ben ik geboren in het Limburgse dorpje Kessel. Al vroeg kwam ik in aanraking met muziek door het bespelen van eigen instrumenten (blokfluit, trom, piano) en op 15-jarige leeftijd begeleidde ik het plaatselijke koor op orgel.

Na het afronden van de Middelbare School heb ik de Pedagogische Academie voor Basis Onderwijs gevolgd met daarop aansluitend een 1-jarige vervolgopleiding aan de Vrije Pedagogische Academie.

Vanaf 1990 ben ik als leerkracht werkzaam in het onderwijs. Al vrij snel kwamen er vragen op mijn pad om kinderen muziekles te geven. Tijdens deze lessen fascineerde het me hoe kinderen (en volwassenen) positief reageerden op het bezig zijn met muziek. Dit maakte dat ik in 2002 besloot om de opleiding kunstzinnige therapie richting muziek te gaan volgen aan de Academie de Wervel te Zeist. In 2007 studeerde ik af waarna ik aansluitend ben gaan werken als muziektherapeute binnen een PAAZ met volwassen psychiatrische patiŽnten.

Momenteel combineer ik mijn hobby en passie in mijn werk door een veelzijdige werkweek waarin ik zowel binnen de Vincent van Gogh stichting als in mijn eigen praktijk werk als muziektherapeute, privť-muzieklessen geef en 2 dagen werkzaam ben als leerkracht.